Toimitus- ja maksuehdot

Toimitustavat

Tuotteet lähetetään 2.lk kirjeenä tai pakettina lähetyksen koosta riippuen. Paketti toimitetaan toimitusosoitetta lähinnä olevaan Postin toimipisteeseen. Toimitamme tuotteita kaikkialle Manner-Suomeen (ei Ahvenanmaalle). HUOM! Tilauksen yhteydessä on annettava vastaanottajan suomalaisen operaattorin matkapuhelinnumero, johon voi lähettää paketin saapumisilmoituksen. Emme luovuta puhelinnumeroita tai muita osoite- ja yhteystietoja eteenpäin, emmekä markkinoi puhelimitse. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Toimituskulut

Toimitamme yli 40 euron tilaukset Manner-Suomeen veloituksetta. Alle 40 euron tilauksista veloitamme toimituskulut 4,95 euroa per tilaus. Ulkomaan ja Ahvenanmaan tilauksissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, tilaus@sammakko.com. Toimituskulut lasketaan tilauskohtaisesti toimitusmaasta ja lähetyksen painosta riippuen.

Toimitusaika

Toimitamme tilaamasi tuotteet Suomeen 2-10 arkipäivän kuluessa tilauksesta. Ulkomaan (ja Ahvenanmaan) toimitukset toimitetaan toimitusmaasta riippuen 7-10 arkipäivässä. Jos toimitus jostain syystä viivästyy, ilmoitamme siitä.

Tilauksen palautus

Sinulla on oikeus palauttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa siitä, kun olet vastaanottanut sen.
Jos haluat palauttaa tilaamasi tuotteet, ota yhteyttä asiakaspalveluumme sähköpostitse, tilaus@sammakko.com. Palauta käyttämättömät ja myyntikelpoiset tuotteet mielellään alkuperäisessä pakkauksessaan, johon merkitset tunnuksen ”Asiakaspalautus”. Muista liittää mukaan kopio tilauksen mukana saamastasi lähetteestä / saatteesta.
Jos sinulle toimitettu tuote on väärä tai virheellinen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme tilaus@sammakko.com tai puh. 040 7496 888 (arkisin klo 9-17). Kun palautat virheellisen tuotteen, liitä mukaan kuvaus havaitsemastasi virheestä.
Lähetä asiakaspalautuksesi osoitteeseen:
Kustannusosakeyhtiö Sammakko
Puutarhakatu 25
20100 TURKU

Maksaminen

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Visma Pay (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4), joka on rekisteröity Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Maksamiseen siirrytään Visma Payn verkkopalvelun kautta ja tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Visma Pay tai Paybyway Oy. Visma Pay välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kauppa syntyy verkkokaupan asiakkaan ja verkkokaupan välille. Verkkokaupan vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet.

Lue lisää Visma Paysta: https://www.visma.fi/vismapay/

Maksutavat

Visma Pay -palvelun kautta voit maksaa verkkopankkitunnuksilla, lompakolla, maksukorteilla (credit/debit), laskulla tai osamaksulla. Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, sekä Jousto ja Enterpay Lasku yritykselle.

MobilePay: Voit maksaa MobilePay-lompakollasi mikäli olet sallinut verkkokaupoissa maksamisen sovelluksen asetuksista. MobilePay-lompakolla suoritetut maksut veloitetaan lompakkoon liitetyltä maksukortilta. Mikäli maksun veloittaminen maksukortilta epäonnistuu, MobilePay-lompakolla maksaminen ei ole mahdollista verkkokaupassa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: https://pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot/

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti. Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta ja kulutonta maksuaikaa. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90 eur/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90 eur/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy. Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com.

Visma Pay -maksupalvelun yhteystiedot

Visma Pay, Paybyway Oy (Y-tunnus 2486559-4)
Sähköposti: helpdesk@vismapay.com
Puhelin: 09 315 42 037 (arkisin klo 8-16)
Postiosoite: Laserkatu 6, 53850 Lappeenranta